CITRON JAKO LÉK

09.08.2012 23:51

V žádném případě   to  neberte jako lékařskou pomoc , ale pokud to pomůže jen jediné osobě, bude to stát za to.

Mnoho profesionálů v restauracích  používá nebo
konzumuje citron a je možné používat jej tak, aby nic nevyšlo nazmar.

Jak můžete využít celý citron bez odpadu?
Jednoduše .. dejte umytý citron do mrazícího boxu lednice. Jakmile je citron  zmrzlý, celý   citrón nastrouhejte (není potřeba loupat) a posypte jim   vaše potraviny.
Posypte ho na whisky, vína, zeleninový salát, zmrzlinu, polévky, nudle, špagety omáčku, rýži, suši, rybí pokrmy. Všechny potraviny budou mít nečekaně nádhernou chuť, něco, co jste možná nikdy pťedtím neochutnali . S největší pravděpodobností si jen myslíte,že citronové šťávy mají mnoho vitaminu C. To už není úplná pravda. Nyní, když jste se dozvěděli toto citrónové tajemství, můžete použít  citron i do instantních nudlových poháru.
Co je hlavní výhodou použití celého citronu kromě zabránění jeho plýtvání a přidávání nové chuti ?

No, vidíte, citronové slupky obsahují  o 5 až 10 krát více vitamínů než citronová šťáva samotna. A ano, to je to, co je plýtvání. Ale od této chvíle   tento jednoduchý postup zamrznutí celého citronu pomůže  skonzumovat všechny tyto živiny a ještě mnohem zdravěji.
Je také dobré, že citronové kůry jsou schopny  z těla odstranit zdravotně závadné toxické prvky .

Takže dejte citron do  mrazáku a pak každý den ním posypejte svá  jídla. Je to  klíč k tomu, aby byly vaše potraviny chutnější a vy budete žít zdravěji a déle! To je tajemství  citronu !
Lepší pozdě než nikdy!
Překvapující výhody citrónu!
Citron (Citrus) je zázračný produkt - zabíjí rakovinné buňky.  Je 10.000 krát silnější než chemoterapie.
Proč o tom  nevíte? Protože  laboratoře  mají zájem dělat syntetickou verzi, která jim přinese  obrovské zisky. Nyní můžete pomoci příteli v nouzi tím, že mu dáte vědět, že citronová šťáva je prospěšná v prevenci onemocnění. Jeho chuť je příjemná a nepřináší strašlivé účinky chemoterapie. Kolik lidí zbytečně zemře při tomto přísně střeženém tajemství jen proto ,aby nedošlo k ohrožení  multimilionářských  velkých společnosti?
Jak víte, jsou  známý citronovníky více odrůd citronů a limetek.
Můžete jíst ovoce různými způsoby: můžete jíst řízky, džusy, přípravené nápoje, sorbety, pečivo, atd. .. Má mnoho  ctností, ale nejzajímavější je efekt,  vyvolán  u cyst a nádorů. Tato rostlina je osvědčeným lékem proti rakovině všech typů. Někteří říkají, že je velmi užitečný ve všech variantách rakoviny a je považován i jako anti mikrobiální spektrum proti bakteriálním infekcím  a plísním, účinný proti vnitřním parazitům a červům, reguluje krevní tlak, který je příliš vysoký ,  je  antidepresivem, bojuje proti stresu a nervovým poruchám.
Zdroj těchto informací je fascinující: pochází od jednoho z největších výrobců léků na světě, říká, že po více než 20 laboratorních testů od roku 1970, extrakty ukázaly, že  ničí zhoubné buňky ve 12 druzích rakoviny, včetně rakoviny tlustého střeva, prsu, prostaty, plic a slinivky břišní ... Sloučeniny tohoto stromu ukázaly 10000 krát lepší výsledky než produkty Adriamycin, drog běžně používných v  chemoterapii na celém světě, což zpomaluje růst nádorových buněk. A co je ještě více udivující: tento typ léčby s extraktem z citronu pouze ničí zhoubné rakovinné buňky a nemá vliv na zdravé buňky.